Schimbarea la față a Privesc.Eu

Bună dimineața. Suntem siguri că azi te-ai trezit mai devreme pentru a putea urmări live evenimentele care se petrec în Parlamentul Republicii Moldova. De circa trei ani te-ai deprins că toate evenimentele sunt live. Live pe Privesc.Eu.

Sigur că ai văzut noul design al Privesc.Eu. De azi a devenit mai social. Pe lângă posibilitățile de conectare a contului tău de Facebook am mai introdus și noțiunea de medalii și rang al utilizatorilor.

Scopul introducerii medaliilor este de a stimula implicarea utilizatorilor în vizionarea și comentarea evenimentelor Privesc.Eu. Ele se acordă zilnic, săptămânal, lunar și o singură dată. Medaliile se acordă doar celor care se autentifică prin intermediul contului de Facebook.

Pe lângă premierea cu medalii Privesc.Eu a implementat sistemul de rang al utilizatorilor. Rangul este calculat conform medaliilor acumulate de utilizator. Un utilizator cu rangul mare poate șterge comentariile unui utilizator cu rangul mai mic. Utilizatorul are o limită de comentarii șterse per chat în dependență de rang.

Vizionare plăcută și nu uitați, moderarea e în mâinile (mouse-urile) voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *