Privesc.Eu a lansat serviciul de transmisiuni live cu mai multe camere concomitent

Week-end-ul acesta a început cu un challenge enorm pentru echipa noastră. De câteva luni am pregătit lansarea unui nou serviciu pentru clienții noștri actuali, dar și potențiali – live-urile transmise cu mai multe camere. Prima noastră transmisiune în direct cu mai multe camere concomitent a avut loc vineri, de la evenimentul Ignite. A fost mai bine decât ne-am așteptat, fără incidente și deconectări 😀

Trei operatori și-au instalat camerele în diferite puncte ale sălii, astfel încât să fie cuprinse cât mai multe unghiuri, inclusiv cu sala. Iar al patrulea operator a realizat transmisiunea cu ajutorul unui telefon mobil iPhone, fiind așezat chiar printre spectatori.

Avantajele unui asemenea tip de transmisiuni este, desigur, diversele unghiuri din care poate fi vizualizat evenimentul, lucru ce oferă un tabou amplu celor care urmăresc evenimentul live. În cazul unui eveniment la care sunt prezenți și spectatori, feedback-ul este perceput chiar în direct, emoțiile oamenilor fiind vizibile în timpul live-ului.

Astfel, dacă intenționați să organizați un concert, dezbatere, o masă rotundă sau un alt tip de eveniment de amploare, nu ezitați să ne contactați pentru a putea beneficia de acest nou tip de serviciu oferit de către echipa Privesc.Eu.

P.S. Mai jos găsiți înregistrarea video a evenimentului Ignite Chișinău, pentru a putea vedea cum are loc la modul practic un astfel de tip de transmisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *