Când TV-ul doarme II.

Notă: Despre cum s-a văzut pe Internet primul protest “Nu Legii Grațierii și Amnistiei” citiți aici.

Mulțimea din fața Guvernului protestează contra Legii Grațierii și Amnistiei. FOTO: Cristian Vasile

Mulțimea din fața Guvernului protestează contra Legii Grațierii și Amnistiei. FOTO: Cristian Vasile

Aseară, duminică 22 Ianuarie 2017, a mai fost un protest contra legii Grațierii și Amnistiei. La începutul protestului, spre deosebire de primul protest, erau prezente 2 televiziuni. Mai târziu s-au alăturat toate. Cum s-a văzut pe TV puteți citi pe pagina de media și aici .

Evenimentul a durat 4 ore și 40 min. Au fost implicați doi operatori, Nicolae Manole și Flavius Carpean de la Privesc.Eu. De obicei, la eveniment merge doar un singur operator, însă când evenimentele sunt dinamice, merg 2 operatori cu 2 echipamente, în cazul în care unul pică (gluma fostului Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei în acțiune 🙂 ).

Widgetul de pe privesc.eu a fost preluat de majoritatea portalurilor din România care au generat un reach de 214 mii de oameni. (stirileprotv.ro, stiripesurse.ro, adevarul.ro, romaniatv.net, gandul.info, news.ro, evz.ro…)

Pe Facebook evenimentul a prins viralitate pe pagina Privesc.Eu și pe Pagina Vocea.biz. Pe pagina Privesc.Eu a avut un reach de 1.88 mln de oameni și 584 mii de views. Pe pagina Vocea.Biz a avut un reach de 3.39 mln de oameni și 1 mln de views. Sumar, reach-ul de 5.25 mln acoperă timp de 5 ore sunt practic toți românii care au intrat în acest timp pe Facebook.

Pagina Privesc.Eu a adăugat încă 1400 de like-uri, însă nu tuturor le place astfel de evenimente. În consecință 422 de oameni au dat Hide Post, 227 – Hide All Posts, 10 – Unlike Page și unul ne-a raportat la spam :D.

Imaginile de la privesc.eu preluate deseori și TV-urile clasice.

Președintele României Klaus Iohannis vine să salute protestatarii.

Președintele României Klaus Iohannis vine să salute protestatarii.

Ne vedem pe 29 ianuarie 2017, la următorul protest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *