Monthly Archives: March 2012

Un concert extraordinar pe Privesc.Eu

Astăzi http://www.privesc.eu/Arhiva/9590/Ceremonia-de-investire-a-noului-Presedinte-al-Republicii-Moldova–Nicolae-Timofti. Cu ceva probleme tehnice pentru mass-media, dar a fost învestit. Mâine vă propunem să vă relaxați.

În cazul în care sunteți prin București treceți prin Jukebox să vedeți ce concert extraordinar a fost pregătit cu ocazia festivalului ”Zilele Basarabiei”. Iar toți ceilalți vor putea sta în compania celor mai buni prietenei, cu un pahar de vin sau bere și să privească pe monitoare transmisiunea în direct a concertului începând cu 21:00.

Vizionare plăcută!

Scalarea privesc.eu

Câteva zile în urmă a fost ales președintele. Privesc.Eu, ca deobicei, transmitea evenimentul. Unii din privitorii noștri au observat că video stream-ul a căzut de 3 ori pe câteva secunde. 🙁

E din cauza că serverele de video stream nu mai rezistau la fluxul mare de privitori. Mai jos vedeți creșterea traficului în acea zi, o creștere de 10 ori.

Alegerea președintelui.

Prima investire a unui Președinte transmisă de Privesc.Eu

Vă salutăm și vă felicităm cu faptul că în Republica Moldova, în sfârșit, avem Președinte.

Știți că stăm prost cu lauda de sine și realizările pa care le avem. Această însemnare e o simplă invitație să vedeți live, vineri cel mai probabil, investirea celui de-al patrulea Președinte al Republicii Moldova.

Da, suntem și noi bucuroși că după transmiterea live de investire a trei guverne (două ori Guvernul Filat și o dată guvernul Ungureanu) vom transmite în direct investirea unui Președinte.

În timp ce voi veți urmări live noi vom lucra, ca de obicei undeva sub camere sau la distanță scalând capacitățile Privesc.Eu în timp real.

Vizionare plăcută!

Schimbarea la față a Privesc.Eu

Bună dimineața. Suntem siguri că azi te-ai trezit mai devreme pentru a putea urmări live evenimentele care se petrec în Parlamentul Republicii Moldova. De circa trei ani te-ai deprins că toate evenimentele sunt live. Live pe Privesc.Eu.

Sigur că ai văzut noul design al Privesc.Eu. De azi a devenit mai social. Pe lângă posibilitățile de conectare a contului tău de Facebook am mai introdus și noțiunea de medalii și rang al utilizatorilor.

Scopul introducerii medaliilor este de a stimula implicarea utilizatorilor în vizionarea și comentarea evenimentelor Privesc.Eu. Ele se acordă zilnic, săptămânal, lunar și o singură dată. Medaliile se acordă doar celor care se autentifică prin intermediul contului de Facebook.

Pe lângă premierea cu medalii Privesc.Eu a implementat sistemul de rang al utilizatorilor. Rangul este calculat conform medaliilor acumulate de utilizator. Un utilizator cu rangul mare poate șterge comentariile unui utilizator cu rangul mai mic. Utilizatorul are o limită de comentarii șterse per chat în dependență de rang.

Vizionare plăcută și nu uitați, moderarea e în mâinile (mouse-urile) voastre!