Category Archives: Proiect

Gif-icarea live-urilor

Morojnă
Timpul aplicațiilor a trecut, a început timpul boților. Pe lângă boți inteligenți, sunt și boți care te ajută să te exprimi cu emoji, mai nou cu ajutorul Gif-urilor.

Emoțiile pot fi exprimate prin intermediul fotografiilor, însă și mai bine acest lucru se poate face cu fotografii animate, adică GIF. Noi, cei de la Privesc.Eu, avem o arhivă imensă de video-uri: peste 24 mii de ore filmate, unde poți găsi exprimarea tuturor emoțiilor.

Vă prezentăm o unealtă simplă de tăiere a unor emoții din video, care pot fi transformate în imagini animate și distribuirea pe rețelele sociale.

Cum puteți tăia? Este foarte simplu! Sub fiecare video din arhivă, găsiți și apăsați butonul Gif, iar în pagina nouă care se deschide apăsați Play, găsiți momentul care vă interesează, apăsați foarfecele din partea de sus, apoi la sfârșit – mai apăsați-l odată. Distribuiți. Nu uitați să adăugați și tag-uri relevante pentru imaginea respectivă.

Toată colecția o puteți găsiți în arhiva noastră de gif-uri.

Ce urmează?

După ce vom avea o arhivă impunătoare de gif-uri, vă vom da posibilitatea să vă exprimați direct în iMessage și Facebook Messenger cu imaginile animate din arhiva Privesc.Eu

Enjoy!

Sunt impresionat

Sunt impresionat

Privesc.Eu lansează servicii foto de la evenimentul tău

În urma mai multor solicitări, suntem entuziasmați să anunțăm despre lansarea unui serviciu adițional oferit de echipa Privesc.Eu – servicii foto de la evenimentul tău.

În timp ce operatorul nostru va filma și va transmite în direct evenimentul organizat de tine,  fotograful nostru profesionist va surprinde zeci de imagini calitative și le va publica instantaneu pe site-ul nostru imediat sub video, astfel încât toată mass-media să aibă posibilitate de a le prelua fără restricții.

Ai posibilitatea de a accesa calculatorul nostru online pentru a afla costul estimativ pentru transmisiunile în direct, serviciile foto, dar și alte servicii pe care le oferim.

Poți vedea primele poze realizate astăzi la protestul organizat de locuitorii orașului Orhei în fața postului de televiziune JurnalTV.

Servicii foto pe Privesc.Eu

Servicii foto Privesc.Eu

Vă mulțumim pentru ai noștri trei ani!

Azi Privesc.Eu împlinește trei ani. Trei ani în urmă, în parcul Ștefan cel Mare am lansat site-ul.

Cea mai bună prezentare despre Privesc.Eu a făcut-o Mihai Moscovici:

Echipa vrea să aducă sincere mulțumiri Vouă, celor care urmăriți evenimentele din Republica Moldova și din România prin intermediul site-ului nostru.

Vrem să mulțumim acelei părți a societății moldovenești care a realizat acel 7 aprilie și care a înțeles că una dintre cele mai bune arme de luptă este informația, informația din prima sursă.

Mulțumim presei pentru faptul că era la o cotă minimă în 2009 și se îndreaptă și acum spre ea.

Un mare ”Mulțumesc” bloggerilor pentru că ne-au promovat și promovează prin intermediul widget-urilor și a însemnărilor în baza transmisiunilor Privesc.Eu.

La fel tre să menționăm și site-urile de știri care ne-au ajutat în dezvoltare, aici tre să menționăm aparte unimedia.md și, mai recent, hotnews.ro.

Mulțumim ”Unite” (Moldtelecom) pentru serverele găzduite și pentru Internetul mobil oferit.

Și nu uitați: Zâmbiți, sunteți Live!

În sfârșit, DVD-uri cu content Privesc.Eu

Ideea de a furniza video filmat de Privesc.Eu pe DVD-uri a venit mai demult. Susținătorii partidelor și a formațiunilor ne rugau să le furnizăm video cu cei pe care îi admiră și respectă.

Cu părere de rău procesul a durat mai mult decât s-a dorit. În noiembrie 2011 ne-am apucat de lucru. A durat peste 40 de zile ca să putem sistematiza tot materialul video. Cea mai grea parte însă abia ne aștepta. În Republica Moldova nu s-a găsit nimeni care să poată oferi calitate și preț bun pentru tiparul a circa 2000 DVD-uri. Abia prin februarie am găsit pe cineva, din Odesa, care să le facă. Ieri seara au venit primele DVD-uri din fabrică.

În scurt timp va veni toată partida cu cover-uri simpatice, numai bune pentru a fi colecționate de către cei care urmăresc în direct ceea ce se întâmplă în Republica Moldova și România.

Acum, în cazul în care nu avem transmisiune live poți să pui DVD-ul și să privești ce a spus pe parcursul acestor 3 ani liderul îndrăgit sau ce s-a discutat în Parlament.

Vizionare plăcută!

Comenzile prealabile le puteți efectua transmițând solicitarea la info(at)privesc.eu. Prețul unui DVD – 18 lei.

Later add: Sunt DVD-uri cu colecțiile PL (13 DVD-uri), PPCD (7 DVD-uri), PNL (7 DVD-uri) și Parlament (49 DVD-uri). Se pot compila la solicitare orice alte colecții legate de partide, ministere, organizații sau sărbători culturale.

Prima investire a unui Președinte transmisă de Privesc.Eu

Vă salutăm și vă felicităm cu faptul că în Republica Moldova, în sfârșit, avem Președinte.

Știți că stăm prost cu lauda de sine și realizările pa care le avem. Această însemnare e o simplă invitație să vedeți live, vineri cel mai probabil, investirea celui de-al patrulea Președinte al Republicii Moldova.

Da, suntem și noi bucuroși că după transmiterea live de investire a trei guverne (două ori Guvernul Filat și o dată guvernul Ungureanu) vom transmite în direct investirea unui Președinte.

În timp ce voi veți urmări live noi vom lucra, ca de obicei undeva sub camere sau la distanță scalând capacitățile Privesc.Eu în timp real.

Vizionare plăcută!

Schimbarea la față a Privesc.Eu

Bună dimineața. Suntem siguri că azi te-ai trezit mai devreme pentru a putea urmări live evenimentele care se petrec în Parlamentul Republicii Moldova. De circa trei ani te-ai deprins că toate evenimentele sunt live. Live pe Privesc.Eu.

Sigur că ai văzut noul design al Privesc.Eu. De azi a devenit mai social. Pe lângă posibilitățile de conectare a contului tău de Facebook am mai introdus și noțiunea de medalii și rang al utilizatorilor.

Scopul introducerii medaliilor este de a stimula implicarea utilizatorilor în vizionarea și comentarea evenimentelor Privesc.Eu. Ele se acordă zilnic, săptămânal, lunar și o singură dată. Medaliile se acordă doar celor care se autentifică prin intermediul contului de Facebook.

Pe lângă premierea cu medalii Privesc.Eu a implementat sistemul de rang al utilizatorilor. Rangul este calculat conform medaliilor acumulate de utilizator. Un utilizator cu rangul mare poate șterge comentariile unui utilizator cu rangul mai mic. Utilizatorul are o limită de comentarii șterse per chat în dependență de rang.

Vizionare plăcută și nu uitați, moderarea e în mâinile (mouse-urile) voastre!

Prim-ministrul Vlad Filat vă răspunde la întrebări, live, pe Privesc.Eu

Mâine, de pe la vreo 16.00, prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat va răspunde la întrebările voastre, live pe Privesc.Eu.

Deja puteți să adresați întrebările voastre pe pagina Privesc.Eu pe care va fi transmis în direct interviul.

În cazul în care doriți ca interviul să apară și pe blogul vostru puteți să copiați codul embed care este sub fereastra de live.

Regulament chat Privesc.Eu

Regulament de utilizare a chat-ului Privesc.Eu

Preambul

Chat-ul Privesc.Eu a fost dezvoltat ca o platformă de comunicare și comentare a evenimentelor transmise în direct sau înregistrate. Nu există limite de vârstă, sex, rasă, orientare sexuală, apartenență etnică, religioasă, politică sau de alt gen, singurul lucru care vi se cere este să vă comportați decent și să manifestați respect față de utilizatorii, moderatorii și administratorii chat-ului. Continue reading

Noul widget Privesc.Eu sau TV pe blogul tău

Salut tutoror celor care urmăresc viața din Republica Moldova în direct pe Privesc.Eu. Recent a fost lansată televiziuea prin widget :-), adică a fost lansat widgetul Privesc.Eu care permite ca utilizatorii blogurilor să urmărească transmisiunile fără a trece pe Privesc.Eu.

Până la acest moment sunt peste 20 de bloggeri care s-au alăturat acestei inițiative de a “widgetiza” televiziunea! Iată lista blogurilor:

bjohny.com
blog.punkt.md/oleg-efrim
blogciotkos.blogspot.com
blogosfera.md
bologan.com
clik.md
cristinavicol.com
curaj.tv
dimex.md
dodon.md
igareok.exodum.net
ionsurdu.com
nicolaeapostu.blogspot.com
nicu.ziarulstrazii.com
observatoare.ziarulstrazii.com
prolex.isgreat.org
radu.lisita.md
ro.greenmedia.md
soacramica.ladyclub.md
vladsherbu.com
vnelu.net
www.curatmurdarsrl.com
www.spranceana.com

În curând va apărea posibilitatea de a vă adapta widgetul sub culorile blogului vostru.

Între timp Radu Lisița a scris înemnarea “Widget-ul care te privește”.

aaaa, mai nu am uitat. În ziua lansării widgetului au fost promise suprize pentru bloggerii care vor plasa widgetul la ei pe blog. Surpriza va fi oferită prin luna mai. Să se mai încălzească puțin soarele și pământul.